Video gdje Zlatko Sudac upozorava na brojna ukazanja, vizije i vidioce i karizmatike unutar kršćanskih krugova pogledan je preko 125 tisuća puta i ako je suditi po komentarima, izazvao je veliku raspravu.

Ubrzo je obrisan a ponovno je objavljen samo audio zapis te propovijedi koju je ponovno poslušalo više od 40 tisuća ljudi. U ovoj podosta oštroj poruci upozorenja Sudac nam daje usporedbu današnjeg svijeta prepunog nekih vizija i duhovnih uzleta s Blaženom Djevicom Marijom koja, i kada joj se ukazao anđeo Gabrijel to nikome, baš nikome nije rekla, pa ni svetom Josipu.

‘Da se nama ukaže anđeo Gabrijel danas, ovdje imali bi smo svetište’, objasnio je, prenosi Dnevno.hr. ‘Na svakom koraku neki vidioci, na svakom koraku nekakvi karizmatici, ne svakom koraku nekakva ukazanja. Ljudi moji, ako je nula cijelih nula jedan posto od toga Božjeg, skidam kapu! – zagrmio je Sudac nakon čega je rekao:

Osim Međugorja, to je Božje mjesto! O Međugorju je svojevremeno progovorio i za Glasnik mira te rekao: Međugorje je ispovjedaonica svijeta. Kroz njega su prošli milijuni ljudi, tamo se obraćaju Bogu, doživljavaju Boga, čine životne ispovijedi, idu na sakramente… To su plodovi, a Isus jasno kaže: “Po plodovima ćete prepoznati!” Duboko sam uvjeren da je Međugorje sveto mjesto. Gospa je strpljiva i svojim nas porukama podučava. Jednom je rekla: “Ako vi nećete doći k meni, doći ću ja k vama”. Svi smo mi Crkva Božja i hvala Bogu što nas u Međugorju okuplja”

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok