Njemačka tvrtka Lidl, koja je u ožujku ove godine registrirala svoju tvrtkzu u Bosni i Hercegovini, raspisala je prve natječaje za zapošljavanje. Za početak su otvorene dvije pozicije za rad u Sarajevu. Podsjetimo, Lidl je registriran i u Banja Luci te Brčkom.

Lidl je raspisao oglas putem portala MojPosao.ba za radna mjesta suradnik u odjelu zapošljavanja i suradnik za Global Mobility.

Suradnik u odjelu za zapošljavanje imat će obvezu kreiranja oglasa za otvorena radna mjesta, obrade prijava, organizacije i podrške tijekom selekcije kandidata, komunikacije s kandidatima i HR agencijama, te aktivnog traženja i kontaktiranja kandidata, prenosi N1.

Suradnik za Global Mobility zadužen je za poštivanje imigracijsko-pravih odredbi, prijevod i ovjeru dokumentacije potrebne za upućivanje radnika u inozemstvo ili dolazak radnika u BiH itd.

Za oba radna mjesta potrebno je iskustvo od minimalno dvije godine.

Podsjetimo, Lidl BiH d.o.o. registriran na adresi Maglajska 1 u sarajevskoj općini Centar, u Banjoj Luci, u ulici Sime Šolaje 1a, te Brčkom, na Bulevaru mira 22.

Lidl trenutno ima 11.200 poslovnica u 32 zemlje širom svijeta.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok