Mario Karamatić Predsjednik HSS BiH članice HNS BiH najavio je na Društvenoj mreži Facebook kako će njegova stranka na sljedećim izborima za hrvatskog predsjednika podržati aktualnog predsjednika Zorana Milanovića.

"Predsjednik !

Upravo zbog garda, zbog zalaganja za BiH Hrvate bez kalkulacija i moljenja glasova, HSS u BiH će na idućim predsjedničkim izborima podržati Zorana Milanovića, ukoliko se kandidira. Hrvatska zaslužuje Predsjednika sa gardom a Milanović to jeste.

Nama u HSS u je dosta anemičnih kandidata koji nas uvjeravaju kako domoljublje ne poznaje granice, pa nakon izbora zatvore granicu, kandidata koji obećavaju tisuće eura plaće dok sjedite kod kuće, kandidata koje nakon ulaska u Sabor RH zaborave svi jer se nikada ni za što ne javljaju, dosta nam je kandidata iz stranke koju vodi čovjek koji se srdačno rukuje sa Komšićem i Džaferovićem i čiju politiku diktiraju stranci.

Upravo zato što nam je dosta, vrijeme je za promjenu pristupa, ne samo HSS-a nego Hrvata iz BiH kada je u pitanju RH. Zato Zoran Milanović." - objavio je predsjednik HSS-a BiH Mario Karamatić.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok