U Bosni i Hercegovini će tijekom naredna četiri dana prevladavati uglavnom oblačno vrijeme, sa kišom i pljuskovima u subotu. Temperature zraka od 8 do 26 stupnjeva Celzija.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u subotu se očekuje oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno intenzivnije padaline, ponegdje praćene tučom. Vjetar slab do umjeren u Bosni sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 9 do 15, a dnevna od 14 do 20, u Hercegovini, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne do 23 stupnja Celzija.

U nedjelju, umjereno do pretežito oblačno vrijeme s kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U Posavini i na krajnjem istoku Bosne uglavnom bez padalina. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 16 do 22, u Hercegovini i na sjeveroistoku Bosne do 24 stupnja Celzija.

U ponedjeljak, sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Poslijepodne porast naoblake u centralnim, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne i na jugoistoku Hercegovine može uvjetovati lokalne pljuskove. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 17 do 23, na jugu do 26 stupnjeva Celzija.

U utorak, sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Poslijepodne porast naoblake praćen pljuskovima. Jutarnja temperatura od 9 do 15, na jugu do 17, a dnevna od 16 do 22, na jugu i sjeveru do 25 stupnjeva Celzija. (Fena)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok