Danas će u Bosni i Hercegovini prije podne biti sunčano vrijeme, a u drugoj polovici dana s malom do umjerenom oblačnosti.

Puhat će slab vjetar zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 16 stupnjeva celzijusa, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 30 stupnjeva.

U Sarajevu će biti pretežito sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 8 stupnjeva, a najviša dnevna oko 27 stupnjeva celzijusa.

U petak u Bosni i Hercegovini se očekuje sunčano prije podne, a umjereno povećanje oblačnosti u drugom dijelu dana. U poslijepodnevnim satima rijedak lokalni pljusak s grmljavinom je moguć na sjeveru i istoku Hercegovine, središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 17 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 30 stupnjeva, prenosi Klix.

U subotu će biti umjereno do pretežito oblačno i nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15 stupnjeva, na jugu zemlje do 18. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 22 i 27 stupnjeva, na jugu zemlje do 30 stupnjeva.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok