• Short title article: Bizarna nesreća

U bizarnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 29. kolovoza, u mjestu Vitina kod Ljubuškog život je izgubila ženska osoba F. Z. (1949.).

Kako je priopćeno iz Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu, nesreća se dogodila na dijelu magistralne ceste M-6 kada je s motornog vozila marke Damler-Benz, kojim je upravljao Z.P. (1971.), pao jedan od spremnika za plin.

Plinska boca udarila je osobu F. Z. koja se kretala nogostupom uz prometnicu i odbacila je u kanal pored kolnika, a od zadobivenih ozljeda žena je preminula na mjestu događaja.

Ovlaštene službene osobe su po nalogu dežurnog tužitelja obavile očevidne radnje zajedno sa vještakom prometne struke i zamjenikom glavnog županijskog tužitelja te izuzele predmetno vozilo i ostale tragove pronađene na mjestu događaja radi potrebnih daljnjih vještačenja, dok će se na tijelu preminule, po nalogu tužitelja, danas biti obavljena obdukcija.

U predmetu će se nastaviti poduzimati sve potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanja svih detalja vezano za uzrok nastanka prometne nezgode, priopćeno je iz Tužiteljstva.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok