• Short title article: Topla jesen

Danas će u Bosni biti mala do umjerena naoblaka, s tim što će dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove biti magle. U Hercegovini se očekuje sunčano vrijeme.

Vjetar slab do umjerene jačine, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 19°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26°C, na jugu zemlje do 29°C.

Prognoza vremena za iduće dane:

U četvrtak, 28. rujna,  u Bosni i Hercegovini će biti pretežito sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle. Vjetar slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 22 i 27°C, na jugu zemlje do 29°C.

U petak, 29. rujna, u Bosni i Hercegovini stabilno i sunčano vrijeme uz malo oblaka. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle. Vjetar slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 17°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28°C.

U subotu, 30.rujna, sunčanije prije podne. Po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle. U drugoj polovini dana se očekuje naoblačenje. Tijekom noći na nedjelju u Bosni može pasti malo kiše. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 13°C, na jugu zemlje do 17°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28°C.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok