• Short title article: Prenosio ubojstvo uživo

U subotu će se navršiti tri mjeseca od kako je Nermin Sulejmanović počinio trostruko ubojstvo u Gradačcu ubivši svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dvije osobe - Denisa i Džengiza Ondera, a ranio tri.

Brutalno ubojstvo Nizame prenosio je na Instagramu. No, ni tri mjeseca poslije tijelo masovnog ubojice Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli. Tu informaciju za Avaz je potvrdio ravnatelj Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić. Tijelo ubojice i dalje se nalazi u hladnjači i njegovo čuvanje, kako je rekao Latifagić, stajalo je do sada 3000 KM. Sve će morati platiti Grad Gradačac.

- Točno tako. Do sada je čuvanje tijela stajalo 3000 KM. Noć je 30 KM u hladnjači - kaže nam Latifagić. Kako tvrdi, obitelj, Sulejmanovićevi stričevi i jedna rodica, traže već mjesecima da ga pokopaju, ali nitko ne želi dati grobno mjesto.

- Čak je i Grad voljan sve platiti. Ali nitko ne da grobno mjesto, tako da za sada od ukopa nema ništa. Dozvola za pokop postoji, ali bez grobnog mjesta sve je još na čekanju. I ove troškove čuvanja tijela snosit će Grad. Što ću, takva je procedura. Sve se njima fakturira - kaže Latifagić.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok