• Short title article: Ozljede glave

U tučnjavi u koja se dogodila u utorak navečer u Mostaru ozlijeđena je jedna osoba koja je s teškim ozljedama glave kolima Hitne pomoći prevezena na CUM SKB-a Mostar radi ukazivanja pomoći, doznaje se u srijedu u MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije.

Kako navode iz policije, u utorak oko 21.35 sati PU Mostar građani su obavijestili da u Ul. Vukovarska, točnije na ulazu u Autobusnu postaju, više muških osoba narušava javni red i mir tučnjavom.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije koji su zatekli N.K. (1995.) iz Mostara koji je na sebi imao vidne ozljede na glavi te je kolima Hitne pomoći prevezen na CUM radi ukazivanja pomoći.

Također, na licu mjesta je zatečen i L.P.P.(2003.) iz Splita. On je s još tri nepoznate muške osobe fizički napao N.K. zadavši mu više udaraca šakom u predjelu glave pri čemu je izgubio svijest nakon čega se udaljavaju s lica mjesta.

Dežurni liječnik je osobi N.K. konstatirao teške tjelesne ozljede te je o svemu upoznat tužitelj i Odjel krim. policije, dodaju iz policije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok