• Short title article: Netzkontor

Nude stalni ugovor s probnim rokom od šest, početnu plaću 2.500-3.900 € bruto, pomoć pri preseljenju, pronalasku smještaja, prijavama i ostalim administrativnim procesima, osiguran tečaj njemačkog jezika do razine B1.

Njemačka grupacija Netzkontor, koja obuhvaća 14 povezanih kompanija, pokušat će pronaći veći broj kadrova u Sarajevu na događaju koji traje od  26. do 29. veljače. Kompanija traži brojne kandidate elektro struke za rad u Njemačkoj.

Kako navode, nude stalni ugovor s probnim rokom od šest, početnu plaću 2.500-3.900 € bruto, pomoć pri preseljenju, pronalasku smještaja, prijavama i ostalim administrativnim procesima, osiguran tečaj njemačkog jezika do razine B1, kao i mogućnost dodatnog učenja i usavršavanja, prenosi Indikator.

Prva kompanija iz ove grupacije osnovana je još 1971. godine, a 2018. godine grupacija je dobila svoj današnji oblik i postala je jedna od najprepoznatljivijih grupacija u ovoj branši u Njemačkoj.

Danas, grupacija zapošljava više od 1.300 stručnjaka i nudi značajne mogućnosti za rast i razvoj karijere svojim zaposlenicima.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok