• Short title article: Stravično

U požaru koji se jučer dogodio u sarajevskom naselju Širokača u kući su pronađena tri beživotna tijela.

Pojavile su se i prve neslužbene informacije o cijelom događaju.

Kako prenosi Klix.ba iz neslužbenih izvora, požaru je prethodio obiteljski sukob u kojem su još ranije sudjelovala dva brata.

Mjesecima unazad, policija je dobijala prijave o tučnjavama i sporadičnim svađama, a sve je kulminiralo u četvrtak navečer kada je stariji brat došao u kuću i ubio mlađeg brata i njegovu suprugu, a potom zapalio kuću.

Glasnogovornica Tužiteljstva Sarajevske županije Azra Bavčić ranije je priopćila kako su u kući pronađena tri beživotna tijela.

Podsjećamo, požar je izbio sinoć u ulici Žagarići, a mještani su naveli da su se prije izbijanja požara čule eksplozije.

Na teren su odmah upućene vatrogasne ekipe, policija s dugim cijevima, a nazočila je i dežurna tužiteljica Tužiteljstva Sarajevske županije.

Cijelo naselje je, zbog ovog događaja, sinoć ostalo bez napajanja električnom energijom, a slična situacija je i jutros s obzirom na to da se saniranju kvara ne može pristupiti sve do okončanja očevida.

"U 21:10 sati u obiteljskoj kući u ulici Žagrići, općina Stari Grad došlo je do eksplozije. Trenutno su na terenu policija, vatrogasci, hitna pomoć i ekipe Sarajevogasa", priopćila je sinoć glasnogovornica MUP-a Sarajevske županije Mersiha Novalić.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok