Više sreće nego pameti imali su 25-godišnji djevojka i mladić koji su u naletu ljubavnih strasti u subotu oko 22 sata završili ni više ni manje nego u zdencu na parceli nedaleko od hotela Picoku u Đurđevcu koja je u vlasništvu grada.

Djevojka i mladić bili su gosti u svatovima, a nakon nekoliko plesova buknula je ljubavna „kemija“ između njih dvoje pa su tražili mjesto gdje će ljubovati.

I vrlo brzo su ga pronašli na međi praznog privatnog imanja i gradske parcele nedaleko od hotela Picok. Uz šikaru ostao je stari zdenac koji je bio pokriven limenim poklopcem, a u naletu legli su na taj poklopac koji je pod njihovom težinom "popustio" pa su oboje pali u bunar. Prava je sreća da njihov pad u bunar koji je dubok četiri metra nije imao tragične posljedice, a na ruku im je išla i činjenica da je na dnu bilo samo 30-ak centimetara vode, piše Podravski list.

Nakon pada i nenadanog kupanja djevojka je počela vikom tražiti pomoć, a nova sreća za djevojku i mladića bila je ta što je jedan od gostiju svatova bio u hotelskoj sobi pa je čuo povike. On je odmah izašao u predvorje hotela, no povika više nije bilo pa nije mogao locirati otkud su dolazili zazivi za pomoć. Ipak, nakon nekoliko minuta ponovno su se čuli povici pa ih je njihov junak locirao te ih uz pomoć još dva gosta izvukao iz bunara.

"U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, djevojka se žalila da je glavom udarila u cigleni dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih ozljeda. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim ozljedama glave te je odmah puštena doma", pričaju gosti svatova. Sreća je, dodaju oni, da je sve dobro završilo pa da se sad mogu svi šaliti na račun novopečenih ljubavnika.

Ipak, uzavrele svatovske strasti na zdencu, koje su srećom prošle bez tragedije, pravo su upozorenje i gradskoj upravi da "zatrpa" bunar kako se ne bi nešto slično ponovilo.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok