Nesreću je izazvao Meho Korać, od ranije poznat policiji, ali i javnosti po tome što ga je punac zakačenog za vozilo prije nekoliko mjeseci vukao deset metara, zbog njegovog ponašanja prema bivšoj supruzi.

Prometna nesreća koja se u subotu dogodila u Marijinu Dvoru u Sarajevu i zbog koje je promet bio blokiran na nekoliko sati polako dobiva svoj epilog, piše portal Oslobođenje.

Vozač je poznat policiji, evo detalja nesreće

Naime, nesreću je izazvao Meho Korać, od ranije poznat policiji, ali i javnosti po tome što ga je punac zakačenog za vozilo prije nekoliko mjeseci vukao deset metara, zbog njegovog ponašanja prema bivšoj supruzi.

On je navodno, upravljajući automobilom prema centru grada sreo bivšu suprugu koja je vozila u istom pravcu. Pokušao je tijekom vožnje stupiti u komunikaciju s njom, što je žena odbila, a on se izrevoltiran zaletio u zadnji dio njenog vozila nakon čega je udario u drvo. Prilikom udara automobil mu se zapalio.

Podsjetimo, u Sarajevu je u subotu došlo do prometne nesreće na glavnoj cesti preko puta Filozofskog fakulteta. U nesreći su sudjelovala dva vozila. Jedno vozilo sletjelo je na travnjak uz cestu te se zapalilo. Vozači koji su se tom prilikom zatekli na mjestu događaja pomogli su da se požar na vozilu lokalizira. Nije bilo teže ozlijeđenih.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok