Popularno Magazin

  • Short title article: 30 godina mlađa

Nakon vijesti o mogućoj, trećoj ženidbi Zdravka Mamića s trideset godina mlađom djevojkom iz Hercegovine, u medijima se pojavila i fotografija djevojke za koju se tvrdi da je u ljubavnoj vezi s Mamićem.

Hrvatski magazin Story podijelio je vijest o tome kako bi se Zdravko Mamić mogao uskoro ponovo oženiti i to s trideset godina mlađom djevojkom iz Ljubuškog. Kako navode, istražili su ove informacije nakon što je trener i sportski direktor Ante Čačić odgovorio na prozivke Zdravka Mamića.

Kako prenose hrvatski mediji, par se upoznao u jednom hotelu u Međugorju, a Jelena je okončala svoj brak zbog ljubavne romanse sa Zdravkom. Sve je krenulo još prije tri godine, dok je navodno bila Mamićeva tajnica.

Nekoliko puta su ih vidjeli i u Mostaru, gdje par planira zajednički život, a spominje se da su nedavno kupili i nekretninu u tom gradu. Priča se da je Mamić kupio i novi Rang Rover svojoj novoj djevojci.

Također, Jutarnji list otkrio je da se misteriozna Jelena prošle godine uknjižila kao vlasnica zagrebačkog stana u novogradnji u Bužanovoj ulici, a kupila je i dva garažna mjesta. Navode kako se ovdje radi o luksuznom stanu, čija je cijena dostizala i po nekoliko hiljada eura po kvadratnom metru.

Podsjetimo, kako već kruže priče, Mamić je u vezi s 30 godina mlađom djevojkom iz Ljubuškog te su viđeni nekoliko puta zajedno u Mostaru, a prije su je viđali i u društvu s njegovom ženom Marinom.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok