• Short title article: Livanjski bend

4 Hombres & Flowery, započinju novo poglavlje s novitetom koji će obasjati sve koji vole čistokrvni rock'n'roll i blues zvuk kako poručuju iz benda.

Poslije uspješnog albuma prvijenca ''Mirna Bosna'', sljedeće prvo poglavlje 'nove knjige' ovog dinamičnog blues rock sastav iz Livna je pjesma "Sjajim" koja nosi jednu optimističnu poruku vrijednu pažnje.

"Pjesma poručuje da koliko god da te razne životne stvari pritisnu, tjeraju u kut, digni glavu, zasjaji i rastjeraj svu tamu koja te okružuje, jer ti to možeš. Bez obzira na borbu s kojom se suočavaš, upali u sebi svjetlo i SJAJI!" naglašavaju 4 Hombres & Flowery.

Bendu su se dogodile i izmjene u postavi, pa se tako četvorici Hombresa priključio novi cvijet u blues rock ruhu, Majda Đonlagić (aka Iris), koja se sjajno uklopila u već uigranu postavu benda.

"Jedna zraka koja isijava iz pjesme i brat po zvuku je i Davor Viduka, koji je pjesmu osvijetlio svojom prepoznatljivom solo gitarom" ističu 4 Hombres & Flowery te nadodaju kako im je sama suradnja s Vidukom posebno draga.

Svoje dojmove o ovoj izvrsnoj suradnji podijelio je i sam Davor Viduka, jedan od najboljih gitarista ovih prostora, poznat ne samo kao gitarist i autor grupe Kojoti, već i kroz rad s bendovima Kawasaki 3P, Greaseballs, Majke, Pips, Chips & Videoclips.

"Upoznao sam se sa bendom prošlo ljeto kad smo svirali zajedno na jednom festivalu u BiH, a pogotovo s gitaristom Darkom Kneževićem koji me zamolio da odsviram solo na pjesmi 'Sjajim'. Pristao sam pošto su mi se oni baš svidjeli kako zvuče live, a i baš tada su Kojoti počeli snimati svoje nove pjesme kod Skansija pa mi nije bio nikakav problem snimiti solo u odličnom studiju. Bendu želim sve najbolje s novim materijalom, a dijelimo i istog izdavača (Dancing Bear). I pjesmi da se što više vrti!" izjavio je Viduka.

Glazbu novog singla "Sjajim" napisao je Darko Knežević, iza teksta stoje Mersad Pivčić i Darko Knežević, dok aranžman potpisuju Darko Knežević, Mersad Pivčić, Amel Brkić, Sabahudin Hajder, Majda Đonlagić i Davor Viduka.

Pjesma je snimana u studiju "Maci" u Jajcu, a snimanje, produkciju i master potpisuje Matt Hellyer. Uz Davora Viduku na gitari, bend je na pratećim vokalima ugostio Josipa Stupala iz benda Teška odluka.

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok