• Short title article: Dirljiva priča

Oküzcü, kojeg od milja zovu Zaljubljeni Ecevit ispričao je da je ženu svojih snova prvi put upoznao upravo na toj autobusnoj stanici.

Njihova ljubavna priča išla je glatko sve dok se nije dogodila tragedija.

U dirljivoj priči koja evocira sjećanja na klasične ljubavne priče, Ecevit Öküzcü, stanovnik turskog grada na obali Crnog mora, dolazi već 24 godine na autobusnu stanicu nadajući se povratku žene koju voli.

Oküzcü, kojeg od milja zovu Zaljubljeni Ecevit ispričao je da je ženu svojih snova prvi put upoznao upravo na toj autobusnoj stanici. Njihova ljubavna priča išla je glatko sve dok se nije dogodila tragedija, piše Daily Sabah.

Öküzcüu je, naime, dijagnosticirana bolest zbog koje je postupno izgubio vid. Unatoč brojnim tretmanima, nijedan se nije pokazao uspješnim. Nažalost, žena koju je volio otišla je u Istanbul i više se nije vratila, prenosi Dnevnik.hr

Unatoč vremenu koje je prošlo, Ecevit Öküzcü i dalje se nada vjerujući da će se njegova voljena jednog dana vratiti na istu autobusnu na kojoj ju je prvi put vidio.

Ecevit Öküzcü nema obitelj. Tijekom dana može se vidjeti na autobusnoj stanici, koja je lokalno poznata kao stanica Zaljubljeni Ecevit.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok