• Short title article: Nagrada 1000 eura

Popularno natjecanje u ležanju u Crnoj Gori završeno je nakon 50 dana.

Kako se navodi na Instagram stranici Etno Selo Montenegro, Lidija  i Filip su izdržali najduže i odlučili zajedno stati na tron.

Organizator ovoga događaja je vlasnik Etno-sela Mićo Blagojević koji je rekao da se na natjecanje prijavila 21 osoba, ali da ih je nekoliko ubrzo odustalo. Natjecatelji svakih osam sati imaju deset minuta koje mogu iskoristiti za odlazak na WC i da se protegnu.

‘Bilo je smijeha, plača, molitvi...‘

"U danima ‘osame‘ kada se duša sama sa sobom suoči, najdublje se porazmisli o svemu. Bilo je smijeha, plača, molitvi.. Njih dvoje od ukupno dvadeset i jednog su ispratili natjecatelje iz Crne Gore, Rusije, Srbije i Ukrajine".

"Oboje su odlučili zajedno stati na tron i složno uz poruku svim jugoslavenskim narodima i političarima poruče da ljubav i sloga rješavaju sve. Filip kao džentlmen prepušta medijsku pobjedu Lidiji", navodi se na stranici.

Roditelji joj nudili novac samo da odustane

Lidija je 23-godišnja kozmetičarka iz Nikšića i rekla je da je došla uživati. "Trudim se pobijediti", rekla je Lidija ranije.

Iako su oboje stali na tron, Filip je na kraju pokazao da je veliki džentlmen, pa je medijsku pobjedu prepustio Lidiji.

Naime, Lidijini roditelji su dolazili svakog dana i nudili joj 1000 eura, koliko iznosi nagrada, samo da ustane. Ipak, ona je imala svoj motiv.

"Nisam zbog toga tu, već da pobjedim. Ovo je psihološka igra. Novac nikako", rekla je za vrijeme ležanja.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok