• Short title article: Zemlja heroja

Marko Perković Thompson u četvrtak je objavio novu pjesmu "Zemlja heroja".

Novi hit odmah je pobudio interes hrvatske javnosti i zbog teksta pjesme i zbog glazbe, ali i glazbenog videa koji prati novu pjesmu jednu od najpopularnijih pjevača u Hrvatskoj, piše Direktno.

Naime, osim što se u spotu pojavljuju sam Thompson, uz njega su i drugi poznati pjevači, kao što su Dražen Žanko, Mate Bulić, Stanko Šarić, Tomislav Bralić i ex Ladarice, pojavljuju se i veterani brigada HV-a te obitelji poginulih branitelja.

 

Međutim, najveću pozornost u glazbenom spotu privukao je MiG kojim upravlja najbolji hrvatski i jedan od najiskusnijih europskih borbenih pilota, vojni pilot, brigadir Hrvatske vojske, Ivan Selak koji je nedavno ponovno došao u javnost nakon što je Hrvatska kupila francuske borbene avione Rafale, a legendarni pilot HV-a iznio svoju zabrinutost takvom odlukom.

"Problem koji ćemo imati jest da ga nećemo koristiti u obujmu u kojem ga moramo koristiti da bi bio isplativ. Moramo pripremiti porezne obveznike da će održavanje i korištenje tog zrakoplova biti enormno. Predsjednik nije bio u pravu, nećemo ga koristiti u kontroli zračnog prostora, već u zaštiti zračnog prostora. A to će biti jako skupo jer su potrebni ljudi, logistika i nabava", poručio je tada Selak.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok