• Short title article: Pun pogodak

Kakav je to bio adventski dar HT Eroneta svim ljudima dobre volje!

Đani Stipaničev oduševio je publiku koja je napunila veliku dvoranu Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače. Ovaj je iznimni umjetnik, ujedno i odličan zabavljač, u dva sata svoga nastupa proveo posjetitelje glazbenim vremeplovom najvećih uspješnica 60-ih, 70-ih, 80-ih godina…; redale su se tu: Pismo ćali, To je tvoja zemlja, Odiseja, Lola…, počastio je publiku i Hercegovinom u srcu i Mojom Hercegovinom Mate Bulića.

Na koncu, svima je zaželio sretne predstojeće blagdane veličanstvenom interpretacijom evergreena „White Christmas“.

Podsjetimo, koncert Đanija Stipaničeva dio je programskog sadržaja Adventa u Mostaru, koji je osigurao HT Eronet.

„Ove smo godine htjeli napraviti nešto novo i našim djelatnicima i svim ljudima dobre volje iz cijele Hercegovine darovati jedan ovakav program za predstojeće blagdane. Čim smo ekipi iz organizacijskog odbora Adventa u Mostaru predložili Đanijev koncert kao naš doprinos, bili su oduševljeni. I sudeći po reakcijama publike, Đani je bio pun pogodak.“, kazala je Misijana Brkić-Milinković, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

Inače, ove je godine HT Eronet, uz ovaj koncert, u sklopu Adventa u Mostaru, darovao i program za najmlađe: trodnevne kreativne radionice u Kosači i predstavu Lutkarskog kazališta Mostar „Čudo Badnje večeri“.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok