• Short title article: Zvijezda Prijatelja

Zvijezda serije "Prijatelji" Matthew Perry preminuo je zbog "akutnih posljedica" doze ketamina, nakon čega se utopio, a njegova smrt bila je nesretan slučaj, piše Daily Mail.

- Ured medicinskog istražitelja okruga Los Angeles utvrdio je da su uzrok smrti 54-godišnjeg glumca Matthewa Langforda Perryja akutni učinci ketamina. Čimbenici koji su doprinijeli smrti gospodina Perryja uključuju utapanje, bolest koronarne arterije i učinke buprenorfina (koristi se za liječenje poremećaja upotrebe opioida). Na taj način, njegova smrt je nesretan slučaj - rekao je glasnogovornik mrtvozorničkog ureda u Los Angelesu.

Podsjetimo, Perry je bio najpoznatiji po ulozi lukavog Chandlera Binga u sitcomu Prijatelji. Serija je pratila šest mladih prijatelja koji žive u New Yorku i emitirala se od 1994. do 2004. godine. U seriji su glumili i Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Lisa Kudrow. Prenosi Večernji.hr.

Podsjetimo, Perry je preminuo u dobi od 54 godine 28. listopada u svom domu u Los Angelesu, a obitelj i bliski prijatelji oprostili su se od njega 3. studenog na privatnom pogrebu. Glasnogovornik vatrogasne službe prethodno je rekao za E! kako je glumac pronađen bez svijesti u hidromasažnoj kadi te da su u njegov dom došli na poziv Perryjevog osobnog asistenta.

Perryjeva smrt dogodila se godinu dana nakon objavljivanja njegovih memoara "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", u kojima je opisao svoju desetljećima dugu borbu s ovisnošću o lijekovima protiv bolova i alkoholu. Nedavno je pokrenuta i zaklada u Perryjevo ime za potporu ljudima koji se bore s ovisnošću.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok