• Short title article: Dobili kćer
Foto: Story / Instagram

Jerko Leko ponovno je pronašao ljubavnu sreću! Nekadašnji nogometni reprezentativac, a danas trener NK Jaruna u vezi je sa crnokosom Ivanom i nedavno su dobili kćer.

Nije poznato gdje se par upoznao, znamo samo da je njegova nova odabranica iz Livna i da su presretni zbog dolaska djevojčice.

Zbog ovih lijepih vijesti novinari Story-ija su nazvali 43-godišnjeg Jerka i čestitali mu, na čemu je zahvalio, ali nije htio ništa komentirati.

Iako je naučio na veliku scenu i reflektore, zagrebački nogometni stručnjak rijetko komentira privatni život. Kada to i napravi, vrlo je iskren. Tako je prije desetak godina naglasio da će mu crnokosa cura, ležernog i elegantnog modnog stila odmah zapeti za oko, a najvažnije mu je njezina iskrenost. Govorio je tada o svojoj tadašnjoj supruzi Ivi Šarić s kojom je dobio dva sina, danas 12-godišnjeg Carlosa i 10-godišnjeg Leona. Njihova ljubavna priča započela je 2008. nakon što se kao igrač AC Monaca razišao s bivšom Misom Hrvatske Majom Cvjetković.

'Iva i ja slično razmišljamo, vesele nas iste stvari i odlično funkcioniramo zajedno', rekao je Leko na početku veze s Ivom, s kojom se vjenčao prije 12 godina u Zagrebu u crkvi Sv. Josipa Radnika. Navodi Story.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok