• Short title article: Mostarski sajam

HT Eronet na svome je štandu na Sajmu gospodarstva u Mostaru predstavio Samsungove mobilne uređaje nove A serije.

Samsung Galaxy A35 i A55, s kamerama raspoređenim linijski, elegantnom staklenom poleđinom i ravnim okvirom, predstavljaju eleganciju i u izgledu i osjećaju. Ovo novo tehnološko „čudo“ donosi prelijepe fotografije čak i kad su slikane u mraku te jasne videozapise. 

Uređivanje fotografija s lakoćom, dugotrajna i kvalitetna baterija, samo su neke od prednosti ovoga mobilnog uređaja. 

Snimite oštre, detaljne snimke širokokutnom kamerom visoke rezolucije od 50MP! 

Zabilježite sitne detalje i dinamične boje za novi vizualni doživljaj! 

Ovaj je uređaj savršen da sačuvate od zaborava sve svoje trenutke vrijedne dijeljenja! 

"Samsung A serija uvijek me oduševi svojim performansama i kvalitetom izrade! A55 pravo je osvježenje!" kaže Ivan, obožavatelj Samsungovih mobilnih uređaja.

„A35 savršen je spoj elegantnog dizajna i impresivnih performansi! Definitivno preporučujem svima!" oduševljena je Petra, poslovna korisnica HT Eroneta.

Posjetite naš štand da isprobate ove izvanredne Samsung mobilne uređaje i osjetite razliku! 

HT ERONET PREDSTAVIO XIAOMI 14 I XIAOMI 14 ULTRA

HT Eronet je na sajmu predstavio i revolucionarnu Xiaomi 14 seriju telefona, s posebnim naglaskom na impresivni Xiaomi 14 Ultra. 

Neke od najzanimljivijih značajki ovoga uređaja su: izniman dizajn s Xiaomi Guardian konstrukcijom, aluminijskim okvirom, veganskom kožom te Xiaomi Shield zaštitom stakala. 

Ekran je AMOLED, s rezolucijom 3200x1440. Ima četiri kamere, ultra-veliki LYT-900 senzor slike od 1 inča, Leica telefoto i ultraširoku kameru.

Xiaomi 14 seriju uskoro ćete moći nabaviti u HT Eronet prodajnoj mreži.

Svojom inovativnom tehnologijom i vrhunskim performansama, Xiaomi 14 Ultra osvaja srca korisnika diljem svijeta. Pa tako i korisnika HT Eroneta.

"Impresionirana sam kvalitetom fotografija koje pruža Xiaomi 14 Ultra! To je neprocjenjiv alat za profesionalce!" oduševljeno kaže fotografkinja Ana.

"Ekran je nevjerojatno živopisan, a performanse bez premca. Definitivno ću ga nabaviti!" dodaje Marko, tehnološki entuzijast.

Za detaljne informacije o ovoj najnovijoj Xiaomijevoj uspješnici posjetite naš štand u paviljonu 2 i sami se uvjerite u posebnost ove revolucionarne serije pametnih telefona.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok