• Short title article: Tri znaka

Razvodi su često emotivno intenzivni i izazovni, ali neki horoskopski znakovi skloni su brzo dići ruke od odnosa.

Njihov pristup ljubavi i braku može biti neobičan i nerijetko ih vodi do odluke da okončaju vezu prije nego što razmotre kompromis. Evo koja tri znaka najvjerojatnije će tražiti razvod čim naiđu prvi problemi i zašto su takvi.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promjenjivoj prirodi i potrebi za stalnom stimulacijom. Kao znak zračnog elementa kojim vlada Merkur, planet komunikacije, Blizanci su skloni brzom mijenjanju mišljenja i traženju novih avantura. Kad naiđu prvi problemi u vezi, Blizanci će ih često doživjeti kao znak da su spremni za nešto novo.

Njihova znatiželja i želja za svježinom mogu ih odvući dalje od partnera i prema novim iskustvima. U braku Blizanci često traže intelektualnu stimulaciju i slobodu, a kad se pojavi monotonija ili nesporazumi, njihova reakcija može biti brza odluka da je vrijeme za razvod, piše Index.hr

Strijelac

Strijelci, vođeni Jupiterom, planetom ekspanzije i optimizma, cijene slobodu i avanturu više od stabilnosti. Kao vatreni znak, Strijelci se brzo mogu zaljubiti, ali isto tako brzo mogu izgubiti interes kad se suoče s problemima u vezi. Njihova neovisna priroda i želja za istraživanjem novih horizonta znače da često nisu spremni za dugoročne kompromise.

Ako brak počne osjećati kao ograničenje ili im partner postane prezahtjevan, Strijelci će prvi predložiti razvod kako bi mogli nastaviti potragu za vlastitom srećom i slobodom.

Vodenjak

Vodenjaci su znak poznat po svojoj nekonvencionalnosti i nezavisnosti. Kao znak kojim vlada Uran, planet inovacija i promjena, Vodenjaci cijene slobodu i ne vole se osjećati sputano. U vezi traže partnera koji će poštovati njihovu potrebu za individualnošću.

Kada se suoče s problemima u braku, često reagiraju distanciranjem i racionaliziranjem problema. Ako ne pronađu rješenja koja odgovaraju njihovoj viziji života, Vodenjaci će radije potražiti razvod nego se prilagoditi konvencionalnim očekivanjima. Za njih, brak je uspješan samo ako se temelji na slobodi i uzajamnom poštovanju.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok