05.12.2019  u Olimpijskom komitetu Bosne i Hercegovine održana je manifestacija "Sportista Godine 2019" gdje je taekwondo reprezentacija Bosne i Hercegovine  proglašena za najbolju reprezentaciju u državi.

Ovo je veliki rezultat sa Taekwondo savez Bosne i Hercegovine na čelu sa Augustom Orlovićem gdje se vidno isplatio rad i ulaganje tijekom protekle četiri godine, da bi na kraju dobili krunu, priznanje Olimpijskog komiteta BiH kao najbolji.

Ovom rezultatu doprinijeli su i članovi reprezentacije iz TKD kluba Magone Livno koji su u 2019 godini sudjelovali na Europskom kadetskom, Europskom juniorskom, Europskom U21 i Balkanskom prvenstvu, a to su, Petra Ždero, Sara Tičinović, Martina Tolo, Veronika Dolić, Maja Dolić, Saša V. Knežević, Marija Orlović, Ivica Mihaljević, Matej Orlović i Emina Ortaš, te trener reprezentacije BiH Vedran Ćubela.

Pored najbolje reprezentacije u BiH taekwodno ima i najbolji klub u BiH "TKD klub Novi Grad" te je reprezentativac Nedžad Husić ušao u izbor 3 najbolja sportaša.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok