Hrvatski izbornik Zlatko Dalić je po zbivanjima na treningu u utorak u Rovinju dao naslutiti da na utakmici protiv Engleske ipak neće istrčati ona postava koja je nastupila protiv Belgije.

Markere je prvo u napadačkoj formaciji podijelio Perišiću na lijevom krilu, Rebiću na desnom krilu i Petkoviću u vrhu napada, a u drugoj fazi uvježbavanja i uigravanja ta je napadačka formacija izgledala ovako: Vlašić na desnom krilu, Perišić na lijevom krilu, a u sredini - Ante Rebić koji bi svojom agresivnošću i silinom trebao terorizirati engleske braniče i tako bi mogao biti naš faktor iznenađenja na otvaranju Eura. Navodi Večernji list.

Što se obrane tiče čini se kako Joško Gvardiol ipak još nije ulovio poziciju u prvih 11, nego je žuti marker na poziciji lijevog braniča držao Borna Barišić.

Dejan Lovren očito još uvijek nije spreman jer se još uvijek oporavlja od ozlijede, ali vidjet ćemo što će se događati na treninzima, ipak je do utakmice još pet dana. Tako bi postava Hrvatske protiv Engleske na Wembleyju u 4-1-4-1 formaciji mogla izgledati ovako:

Livaković - Vrsaljko, Vida, Ćaleta-Car, Barišić - Brozović - Vlašić, Modrić, Kovačić, Perišić - Rebić

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok