Članovi livanjskog taekwondo kluba Magone zajedno sa svojim trenerima bili su na prijmu kod gradonačelnika Darka Čondrića a u povodu skorašnjeg odlaska na Europsko prvenstvo u Tallinu.

Naime, Magone je dobio poziv za osam svojih članova za nastup na ovom natjecanju za kadete i juniore i njih petoro će nastupiti na istom. U kategoriji za kadete borit će se Nino Šeremet i Marija Orlović, a na prvenstvu U21 Sara Tičinović, Petra Ždero i Matej Orlović.

Govoreći o tijeku dosadašnjih priprema i nastupajući aktivnostima predsjednik kluba August Orlović je zahvalio gradonačelniku na prijemu te kazao: „Mi smo jedina ekipa u BiH koja dolazi s područja Hercegbosne. Od 70 registriranih klubova u BiH tek ih nekolicina sudjeluje na ova dva europska prvenstva sa svojim natjecateljima tako da je ovo veliki uspjeh za livanjski klub Magone. Ovo je prilika koja se ne smije propustiti. U pripremnom dijelu mi ćemo dati sve od sebe“, naglasio je Orlović.

Obraćajući se članovima Magonea i trenerima Gradonačelnik je istaknuo dobre dosadašnje rezultate koje smatra impresivnima: “ Iz ovoga što sam čuo danas o vašim uspjesima nema razloga da se ne napravi jedan iskorak i na predstojećem europskom prvenstvu. Budite ustrajni, snažni, hrabri i uz puno sreće i vašeg rada ja vjerujem da će doći uspjeh.“, kazao je Gradonačelnik s opaskom da ni sportski poraz ne treba doživljavati lošim jer, kako je rekao „nekad i poraz i neuspjeh nas samo tjeraju da ustrajnije i jače radimo do budućeg nekakvog izazova, natjecanja i novog uspjeha“.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok