Povodom osvajanja zlatne medalje Nina Šeremeta na Europskom kadetskom prvenstvu u taekwondou održanom na Malti upriličen je prijem kod gradonačelnika Livna Darka Čondrića.

Prijemu su uz Nina i oca Marija Šeremeta, nazočili i voditelji i treneri livanjskog Magonea August Orlović i Jakov Dolić. Trener Vedran Ćubela koji je boravio s Ninom na natjecanju na Malti i bio mu od velike pomoći bio je spriječen doći na prijem. Gradonačelnik je i Ninu kao i njegovim trenerima još jedanput čestitao na osvajanju europskog zlata te, uz prigodan dar,  zahvalio na doprinosu u razvijanju livanjskog sporta i predstavljanju Livna u svijetu.

Europski kadetski prvak u taekwondou Nino Šeremet je na prijmu prenio svoje dojmove s natjecanja. Kazoa je da je postao prvakom pobjedom trojice Grka te jednog natjecatelja iz Švedske. Dodao je,  između ostaloga, da iza svega stoje naporni treninzi, odricanja i ogroman trud te pomoć voditelja taekwondo kluba Magone, trenera, kolega iz kluba kao i potpora Taekwondo Saveza BiH. Zahvalio je svima te najavio nastavak rada s ciljem osvajanja i drugih naslova.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok