Muškarac D. M. (39) iz Glogonjskog rita kod Beograda odveden je u bolnicu, nakon što je, kako se sumnja, danima jeo meso mrtvog oca Aleksandra, koji je najverojatnije preminuo prirodnom smrću. Horor je otkriven u petak, kada su susjedi počeli osjećati nesnosan smrad iz stana na drugom spratu zgrade.

- Susjedi su tada shvatili da Aleksandra danima nisu vidjeli. Pozvali su policiju, a kada su obili vrata, svi su se zaprepastili. Tijelo u poodmaklom stupnju raspada bilo je na krevetu, a D. M., koji je inače psihički bolesnik, bio je skriven iza nameštaja. Policajci su pokušali pričati s njim, ali on je samo znao reći kako se zove i sve vreme je ponavljao: "Pet dana nisam jeo, nisam imao šta" - kaže izvor i dodaje:

- Sumnja se kako je on, usljed gladi i bolesti, otkidao dijelove tijela preminulog oca i da je to jeo. On je najprije prevezen na Infektivnu kliniku, a liječenje će najverojatnije nastaviti u psihijatrijskoj ustanovi. Mještani Glogonjskog rita kažu kako su čuli priče da je na tijelu pokojnika bilo ugriza. - D. M. je bio bolestan, ako je i jeo oca, to je uradio jer nije znao što radi. On je vjerojatno bio izgladnio, a nije znao izići iz stana.

Susjedi iz zgrade kažu kako je stan oca i sina prljav i pun smeća.

- Ta obitelj je živjela u izuzetno lošim uvjetima, nismo obraćali pažnju na neprijatan miris, jer se iz njihovog stana uvjek to osjećalo, a i oni se nisu mogli pohvaliti higijenom - priča susjeda Draga.

Susjedi dodaju i kako su godinama pokušavali pomoći ocu i sinu.

- D. M. je izlazio van tri puta godišnje. To kako su oni izgledali je jezivo! Virio je kroz prozor, držeći se rukama za štok. Pozivali smo nadležne više puta, molili da im se pomogne - pričaju susjedi i dodaju:

- Aleksandar je često jeo ispred zgrade, skriven u parkiću, a pitamo se je li sinu i davao da jede.

Nisu se ni kupali. Kako dodaju, u toj obitelji bilo je i nasilja.

- Suprug je jednom morao reagirati, jer nije mogao više gledati kako se međusobno tuku. Tada je Aleksandru oteo motku kojom je udarao sina - priča susjeda.

Stanari zgrade kažu i to kako su se Aleksandar i njegov sin doselili u taj stan prije nekoliko godina.

- On je pričao da je visokoobrazovan, stručnjak za strojarstvo te da ima veliku mirovinu. Sin mu je, nažalost, još kao dijete psihički obolio. Navodno, Aleksandar je imao ženu, ali ih je ona odavno napustila - kažu susjedi.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok