U kući u Argonautskoj ulici u Puli u petak poslijepodne policija je pronašla mrtve supružnike, a muškarac koji se dovodi u vezu s ubojstvom je u pulskoj policijskoj postaji, izvijestila je istarska policija.

Prema dosad dostupnim informacijama, osnovano se sumnja na nasilnu smrt, odnosno na dvostruko ubojstvo.

Kako se neslužbeno doznaje, 30- godišnjak iz Pule koji se dovodi u vezi s tim događajem je sin koji se sam prijavio policiji nakon počinjenog zločina.

Na mjestu događaja očevid obavljaju djelatnici policije u suradnji sa zamjenikom županijskog državnog odvjetnika. Istraga je u tijeku.

Iz policije nisu potvrdili da je riječ supružnicima, već su samo kazali da se radi o jednoj muškoj i jednoj ženskoj osobi, obje starije dobi, te da su žrtve i osoba koja se dovodi u vezu s ovim slučajem u srodstvu.

- U tijeku je očevid na mjestu događaja. Danas oko 16:15 sati u obiteljskoj kući u Agronautskoj ulici u Puli pronađena su mrtva tijela dvije osobe. Sumnja se da je riječ o nasilnoj smrti. Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem nalazi se u Policijskoj postaji. U ovom trenutku to su sve informacije koje možemo dati jer je očevid u tijeku - kazali su iz policije, dodajući da nisu imali ranijih postupanja na toj adresi, ali da je privedeni muškarac poznat policiji po nekim postupanjima.

- Ne radi se o nekim nasilnim kaznenim djelima - dodali su.

Uzrok i vrijeme smrti znat će se nakon obdukcije. (Večernji/Hina)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok