• Short title article: Nestala

Majka troje djece Ana Walshe, porijeklom iz Srbije, još se uvijek vodi kao nestala u SAD-u.

Dok se opsežna istraga nastavlja, otkriveno je da je njezin suprug Brian Walshe 2014. godine ubojstvom prijetio njoj i njezinim prijateljima netom prije vjenčanja.

Brian Walshe uhićen je u prošlu nedjelju pod optužbom da je obmanuo policiju. Tužitelji su u ponedjeljak objavili da su krv te krvavi i oštećeni nož pronađeni u podrumu kuće u kojoj par živi sa svoja tri sina. Ana Walshe posjeduje i kuću u Washingtonu, gdje je radila.

Milanka Ljubičić, majka Ane Walshe, pokazala je za Novu.rs posljednje poruke koje je razmijenila s kćeri i to neposredno prije nego što se Beograđanki izgubio trag 1. siječnja ove godine.

Ona u razgovoru za Nova.rs ističe da i dalje ne može vjerovati da je Brian ubio njenu kći te da se nada da je Ana živa i da će se pojaviti.

Njih dvije su se dopisivale 25. 12.

"Ćao mama, jel bi mogla sutra doći za Washington?" pita Ana.

"Kako to misliš i zašto mi sada kažeš? Trebalo je to reći koji dan ranije", odgovara majka.

"Brian i ja se ne slažemo", odgovara Ana.

"Oko čega?" pita majka.

"Djece", odgovara Ana.

"Možda mogu za sedam dana. Moram uzeti lijekove. Ne znam koliko bih ostala", odgovara Milanka.

"Sutra. Please. Na dva mjeseca", piše Ana.

"U koliko je sati sutra let?" pita majka.

"7 ili 13.30", odgovara.

Ana i Milanka su se potom dogovarale oko termina i leta, da bi Ana ipak otkazala majci dolazak rekavši: "Možda neće trebati da dolaziš. Pravimo planove vjerojatno za veljaču"

Sljedeći put Ana je kontaktirala majku uoči Nove godine u 23.59 sati, ali i poslije ponoći, u 00.47, ali se Milanka nije javila. U danima Aninog nestanka, Milanka kćerki šalje potresne poruke.

„Ana, gdje si sine? Nije mi dobro, što mi se ne javiš na poruku?“, neke su od poruka, prenosi Index.hr.

"Ja osjećam da će se moja kći odnekud pojaviti. Ana je uvijek bila nasmijana, raspoložena, vrijedna, svi je vole, nikada nije bila ljuta. Ali to isto važi i za mog zeta. Isto je takav. 16 mjeseci sam živjela sa njim pod istim krovom. Ja ne mogu vjerovati u stvari koje objavljuju, to meni do mozga ne može doći", kaže majka Ane Walshe.

Kaže da ne može prežaliti što se nije spakirala i otišla.

"Možda bi danas ve bilo drugačije. Ako je istina da je to Brian učinio, možda se moja kći sad ne bi vodila kao nestala i bila bi sa svojom djecom", kaže majka.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok