• Short title article: Jedna osoba uhićena

Neslužbeno se doznaje da je mladić koji je udario prijatelja pobjegao s mjesta događaja, no ubrzo se vratio.

U Kostanjevcu Riječkom noćas je došlo do velike tragedije nakon koje je preminuo 16-godišnjak. Policija je jutros o tome izvijestila te su objavili kako je jedna osoba uhićena. 

Naime, u vinskom podrumu, prostoru koji se iznajmljuje u sklopu kafića, slavio se rođendan 18-godišnjakinje, doznaje ePodravina. Na proslavi je bilo više desetaka mladih osoba, među kojima i dvojica prijatelja koji su se u jednom momentu posvađala te je ispred prostora, na dječjem igralištu kod tobogana došlo do njihovog naguravanja. Jedan je mladić udario drugog i ovaj se nakon 10, 15 sekundi srušio i više se nije probudio. Sve se dogodilo iza ponoći, oko 1 sat.

– U jednom trenutku 16-godišnjak je pao i ostao bez zraka. Počeo gušiti i svi su ostali šokirani kad su vidjeli da mu nikako ne mogu pomoći. Za pola sata stigla je i hitna, ali mladiću nije bilo spasa. Prestrašno je sve to, a pogotovo za roditelje i obitelj nesretno preminulog mladića. To je očito bio prst sudbine da se fešta pretvorila u tragediju kakvu naš kraj ne pamti – kažu mještani Kostanjevca Riječkog.

Neslužbeno se doznaje da je mladić koji je udario prijatelja pobjegao s mjesta događaja, no ubrzo se vratio.

– Danas oko 1.23 sati policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Križevci da pružaju medicinsku pomoć 16-godišnjaku u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom. Mladić je nakon pružene liječničke pomoći naknadno preminuo – izvijestila je ranije PU koprivničko-križevačka.

Policija je uhitila 17-godišnjaka, prijatelja preminulog mladića, doznaje Jutarnji list.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok