• Short title article: Pronašao je stočar

Policijska uprava ličko-senjska objavila je da je uhitila ženu koja je prije dva tjedna, 4. kolovoza, ubila novorođenče.

"Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Policijske uprave ličko-senjske dovršili su opsežno i složeno kriminalističko istraživanje povodom pronalaska tijela novorođenčeta na području Perušića, koje je pronađeno 4. kolovoza 2023. godine.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičena 20-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo teškog ubojstva. Imajući u vidu zaštitu i dobrobit obitelji nismo u mogućnosti iznositi više detalja provedenih izvida kriminalističkog istraživanja", objavila je policija.

Portal Slobodna Lika objavio je da je tijelo novorođenčeta nađeno u mjestu Prvan Selo kod Perušića u seoskom bunaru. Bilo je umotano u crnu vreću i bačeno u bunar pun vode. Pronašao ga je stočar kada je došao uzeti vode iz bunara da bi napojio stoku. Novorođenče je nađeno u gotovo pustom naselju, pa se pretpostavlja da je tamo dovezeno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok