• Short title article: Poslana u bolnicu

Više od tri godine majka iz Rusije spavala je s mumificiranim tijelom svog preminulog supruga, otkrili su ruski istražitelji u zločinu koji je nedavno otkriven.

Radi se o 50-godišnjakinji Svetlani koja je živjela s obitelji u selu Starosiverskaya kod Sankt Petersburga, a nakon otkrića poslana je u psihijatrijsku bolnicu.

Kako doznaje ruski portal 78.ru, još je u prosincu 2020. došlo do sukoba u obitelji. Žena je tada vikala na supruga, a on se u jednom trenutku ukočio i pado na pod. Majka od bijesa nije primijećivala da se sa suprugom nešto događa, da bi četiri sata kasnije jedno od četvero djece posumnjalo da nešto s njihovim ocem nije u redu.

Iako se obratila majci, navodi medij, ona joj je odbrusila i zabranila joj je da je ispituje o njemu, a njegovo tijelo je omotala u deku i odvukla ga u sobu. Iako je od toga prošlo čak tri godine, istražitelji su cijeli slučaj otkrili početkom veljače, kada je socijalni radnik stigao u kuću da provjeri u kakvim uvjetima djeca žive jer je žena duže vrijeme bila pod nadzorom psihijatra te se sumnjalo da ima shizofreniju.

Kada je prolazio kućom, u krevetu žene pronašao je mumiju muškarca, da bi se ispostavilo da je to vjerojatno preminuli suprug žene. Osim toga, u sobi su pronašli brojne predmete povezane s kultovima. Zasad nije poznato što se dogodilo s četvero djece, a u tijeku je očevid.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok