• Short title article: Detalji trostrukog ubojstva

Mladić je odmah nakon ubojstva priznao policiji krivnju te rekao da je ubojstvo počinio iz samilosti.

Dvadesedvogodišnjak koji je danas poslijepodne počinio trostruko ubojstvo u obiteljskoj kući, ubivši lovačkom puškom svoje članove obitelj, uhićen je. Tragično ubojstvo zbilo se u Knjaževacu, malom gradu u Srbiji, a vijest je šokirala građane jer osumnjičeni mladić ranije nije bio osuđivani ni registriran za kazneno djelo. Naime, mladić je djedovom puškom ubio svog oca (60) , baku (83) i djeda (81). 

Nakon očevida na mjestu zločina policajci su za Kurir javili kako je tijelo oca pronađeno u hodniku, a u dnevnoj sobi tijela bake i djeda dok je televizija još bila upaljena.

Mladić je odmah nakon ubojstva priznao policiji krivnju te rekao da je ubojstvo počinio iz samilosti jer se više nije mogao brinut o svojoj obitelji, navodeći da je djed bio senilan, a otac i baka bolesni. "Uhićen je i priznao djelo. Policiji je rekao da nije više mogao brinuti o njima", rekao je ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić, prenosi Telegraf

Ovaj stravičan događaj šokirao je lokalnu zajednicu i izazvao brojne reakcije. Policija nastavlja istragu kako bi se utvrdili svi detalji i motivi ovog tragičnog zločina.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok