• Short title article: Srbija

Snažan vjetar lomio je i iz korijena čupao stabla i u pojedinim prigradskim naseljima Beograda, te u Novom Pazaru, a oštećeni su deseci automobila.

Jedna osoba je poginula, a najmanje dvije su ozlijeđena u olujnom nevremenu, praćenom grmljavinom, jakom kišom i vjetrom, koje je u srijedu tijekom popodneva pogodilo mnoge krajeve Srbije.

Muškarac star tridesetak godina stradao je u selu ispod planine Jastrebac na jugoistoku Srbije kada je grom pogodio traktor na kojem se vozio s radnim kolegom poslije šumskih radova. On je u poginuo u prevrtanju traktora, a drugi muškarac je s teškim ozlijedama prevezen u bolnicu u Prokuplju.

U olujnom nevremenu, praćenom jakom kišom i vjetrom, u Kragujevcu je lakše ozlijeđena jedna žena kad se na nju srušio dio limenog krova koji je pod udarima vjetra pao s jedne od okolnih zgrada.

Snažan vjetar lomio je i iz korijena čupao stabla i u pojedinim prigradskim naseljima Beograda, te u Novom Pazaru, a oštećeni su deseci automobila, javila je Radio-televizija Srbije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok