Školski odbor Srednje ekonomske škole raspisajo je natječaj za dva djelatnika.

Temeljem članka 63. Zakona o srednjem školstvu („Narodne novine Hercegbosanske županije“ broj 7/04 i 12/04) i članka 39. Statuta škole,  a uz prethodnu suglasnost Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i porta HBŽ Livno, br. 06-01-30-1602/20. od 10. rujna 2020. god. br. 06-01-30-1602/20. od 22. rujna 2020. godine Školski odbor Srednje ekonomske škole na sjednici održanoj 24. rujna raspisuje 

Natječaj za popunu radnih mjesta

I.

Raspisuje se natječaj za:

Spremačica škole - 1 izvršitelj, puna norma, određeno radno vrijeme, do kraja nastavne 2020./2021. godine.

Profesor hrvatskog jezika i književnosti – 1 izvršitelj, puna nastavna norma, određeno radno vrijeme do kraja nastavne 2020./2021. godine.

II.

Pored općih uvjeta propisnih zakonom kandidati trebaju ispunjavati posebne uvjete sukladno Zakonu o srednjem školstvu („Narodne novine Hercegbosanske županije“ broj:12/04. I broj 12/08.) Pravilniku o stručnoj spremi i pedagoško psihološkom obrazovanju u srednjem školstvu („Narodne novine Hercegbosanske županije“ broj:01/12,1/14) i Pravilnika  o unutarnjem ustrojstvu i sistematizaciji radnih mjesta Srednje ekonomske škole Livno.

Kandidati trebaju ispunjavati i zdravstvene uvjete za obavljanje navedenih poslova.

III.

Ispunjavanje općih i posebnih uvjeta Natječaja dokazuje se izvornicima ili ovjerenim preslikama. Kandidati trebaju dostaviti:

prijavu na natječaj
kraći životopis (kontakt broj i adresu),
za radno mjesto pod rednim brojem 1. svjedodžba o završenoj osnovnoj školi (original ili ovjerenu kopiju),
za radno mjesto pod rednim brojem 2. dokaz o završenoj stručnoj spremi (original ili ovjerenu kopiju), VSS: profesor hrvatskoga jezika i književnosti - profesor jugoslavenskih jezika i književnosti koji je diplomirao do 1991. godine i čiji je temeljni studij hrvatski jezik i književnost, magistar hrvatskog jezika i književnosti, profesor kroatistike, diplomirani kroatist, magistar kroatistike, a ukoliko je u pitanju obrazovanje stečeno u skladu s bolonjskim procesom kandidati trebaju imati završen diplomski sveučilišni studij za učitelja s najmanje 300 ECTS bodova (II. ciklus studiranja).
original ili ovjerenu kopiju uvjerenja o položenom stručnom ispitu (za kandidate za radno mjesto pod rednim brojem 2.),
uvjerenje o državljanstvu,
izvod iz matične knjige rođenih,
potvrda o vremenu provedenom na Zavodu za upošljavanja (za neuposlene osobe),
kućna lista,

Nepotpune i neblagovremene prijave se neće razmatrati. Natječaj će biti objavljen u javnim glasilima Livna i na oglasnoj ploči Srednje ekonomske škole Livno, te isti ostaje otvoren 8 dana od dana objave.

Kandidati koji uđu u uži izbor će biti pozvani na intervju. Povjerenstvo za intervju će kvalitativno procijeniti svakog pojedinog kandidata i sukladno Zakonu donijeti odluku o izboru najboljeg kandidata za traženo radno mjesto.

Kandidat koji ne pristupi intervjuu gubi pravo daljnjeg sudjelovanja u natječajnom postupku.

O terminima održavanja intervjua kandidati će biti naknadno informirani najmanje dva dana prije održavanja intervjua, isključivo kontaktiranjem kontakt telefonom navedenim u prijavi za natječaj.

Primljeni kandidat prije sklapanja ugovora o radu je obvezan dostaviti liječničko uvjerenje o radnoj sposobnosti u roku od 3 mjeseca od dana sklapanja ugovora i uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak.

Prijave se šalju isključivo poštom preporučeno na adresu:

Srednja ekonomska škola Livno

Ul. Silvija Strahimira Kranjčevića 1,80101 Livno

(za Natječaj, ne otvarati).

Školski odbor Srednje ekonomske škole Livno
                                

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok