Kandidat HDZ-a BiH za gradonačelnika Livna, Darko Čondrić, nositelj liste HDZ-a BiH za Gradsko vijeće Livna, Josip Gelo i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Livno, Ivan Jozić posjetili su prostorije Udruge umirovljenika Livno i iskazali svoje zanimanje za sve aspekte života i djelovanja ove osjetljive i potrebite populacijske skupine, koja pod okriljem livanjske udruge okuplja oko 1200 umirovljenika.

„Socijalna i zdravstvena zaštita područje je na kojemu se svakodnevno susrećemo s najviše poteškoća“, istaknuo je predsjednik Udruge umirovljenika Livno, Slavko Konta.

„Iako s lokalne razine ne možemo utjecati na visine mirovine, sigurno se može više učiniti za ovako osjetljivu populaciju. Siguran sam da u Livnu ima veliki broj onih koji bi se na inicijativu Gradskog vijeća i mene kao gradonačelnika uključili i pomogli našim umirovljenicima“ – rekao je kandidat HDZ-a BiH za gradonačelnika Livna, Darko Čondrić.

Nositelj liste HDZ-a BiH za Gradsko vijeće Livna, Josip Gelo istaknuo je da će od prvog dana svog rada u Gradskom vijeću formirati „grupu prijatelja umirovljenika“ gdje će za početak uključiti sve zainteresirane vijećnike, a zatim i sve Livnjake koji bi na bilo koji način pomogli livanjskim umirovljenicima.

„Želim sa vama otvorenu i iskrenu komunikaciju, pomoći vam da sa apsolutnim dostojanstvom provodite vaše umirovljeničke dane“ – poslao je jasnu poruku livanjskim umirovljenicima kandidat HDZ-a BiH za gradonačelnika Livna, Darko Čondrić.

Ured za odnose s javnošću ŽO HDZ-a BiH HBŽ

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok