HDZ BiH je u svome demantiju pokazao elementarno ne poznavanje logike. Tvrde da ne argumentirano optužujemo njihove simpatizere da trgaju naše plakate, a mi se pitamo zar nije dovoljan argument to što su preko naših potrganih plakata zalijepljeni plakati dr. Darka Čondrića? HDZ BiH nas poziva da argumentirano raspravljamo, pa evo i iznosimo argumente.

Tko drugi ima plakate dr. Darka Čondrića, kandidata BorjaneKrišto za gradonačelnika, osim naravno simpatizera HDZ BiH? Prema tome, sasvim je jasno da su trganje plakata budućeg gradonačelnika dr. Nediljka Rimca izveli simpatizeri odnarođene HDZ BiH.

Kažu u svome demantiju da se nisu žalili na potrgane plakate dr. Čondrića, a onda se u sljedećoj rečenici žale na to. HDZ 1990 osuđuje uništavanje plakata dr. Čondrića i poziva naše simpatizere da se suzdrže od takvog djelovanja, ali isto tako pretpostavljamo da plakate HDZ BiH trgaju nezadovoljni građani kojima je dosta 30 godina vladanja HDZ-a BiH.

HDZ BiH je zaboravio na Livnjake, branitelje, mlade... HDZ BiH se Livnjaka sjeti samo u izbornoj kampanji. Vjerujemo da su trganje plakata dr. Rimca izveli isti oni ljudi koji strepe od dolaska SIPE u Livno zbog malverzacija s dopisnim glasovima.

Ured za informiranje HDZ 1990 Livno

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok