U tijeku borbe sa Pandemijom COVID-19 nažalost svoje dragocjeno vrijeme i energiju moramo trošiti na demantiranje jeftinih političkih pamfleta.

Županijska bolnica „dr. Fra Mihovil Sučić“ Livno ima dovoljno svih materijalno tehničkih sredstava za normalno funkcioniranje. Samo primjera radi navodimo da imamo 6 ultrazvučnih aparata a jedan od najnovijih i najsuvremenijih nalazi se na odjelu Ginekologije u Županijskoj bolnice .

Što se tiče drugih uređaja nužnih za normalno funkcioniranje ove ustanove kao što su EKG-a , Defibrilatora , Monitora , zaštite opreme , lijekova i infuzija imamo u dovoljnim količinama .

Podsjećamo da smo prije mjesec dana nabavili najsuvremeniji kirurški stol za novu COVID-19 operacijsku dvoranu . U tijeku je izrada novog odjela Hemodijalize kojeg sufinancira Vlada Republike Hrvatske . Uz pomoć županijske Vlade smo izgradili i opremili jedan od najsuvremenijih COVID odjela u regiji.

Već 30-tak godina Županijska bolnica Livno i Dom zdravlja Livno su dvije potpuno neovisne zdravstvene ustanove i molimo vas da prilikom vaših očitovanja imate to u vidu.

Uprava bolnice stoji na raspolaganju svim pravnim i fizičkim osobama koje žele da se uvjere u navedeno činjenično stanje.

Ne očekujemo pohvalu niti hvala za ovo što radimo ,smatramo to našom moralnom , ljudskom i profesionalnom obvezom.

S toga ne zaslužujemo , prozivanje , širenje laži u ovo teško vrijeme uzrokovano Covid-19.

UPRAVA ŽUPANIJSKE BOLNICE „dr. Fra Mihovil Sučić“ Livno

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok