Dok svi Hrvati, ali i svi prijatelji hrvatskog naroda plaču zbog potresom razorene Petrinje, Siska i ostalih mjesta, te ugašenog mladog života, dok se žrtve izvlače ispod ruševina, odnarođeni HDZ BiH kojemu ništa nije sveto plače isključivo za udobnim foteljama za koje smatraju da im pripadaju rođenjem. Dužni smo im odgovoriti.

Veliki Hrvati iz male HDZ BiH koja je na jedvite jade uspjela sačuvati vlast u samo jednom gradu naše županije, ali u kojem će imati samo poziciju gradonačelnika, a ne i većinu u Gradskom vijeću smatraju da su samo oni stručni upravljati našim životima. Imenom i prezimenom spremni su prozvati svakoga tko je uvidio sav jad i bijedu koju ova stranka čini napaćenim i raseljenim žiteljima naše Županije. Sa samo jednim od 25 zastupnika u Skupštini, HDZ BiH dvije godine smatra da imaju prirodno pravo na poziciju predsjednika Vlade. Kakva drskost prema demokraciji i svim građanima naše Županije!

>>> HDZ BiH HBŽ: Tako to radi(e) nakupac(ci)

Kada su doživjeli konačni poraz i smjenu iz županijske vlasti nakon dvije godine tehničkog mandata, umjesto da analiziraju zašto više nisu u vlasti, oni se eto drznu analizirati tko sve čini skupštinsku većinu. Skupštinsku većinu čine svi oni pojedinci i stranke kojima je stalo do pomaka u našem društvu, a ne pomaka u Njemačku što nam je HDZ BiH godinama osiguravao.

HDZ 1990 na prvo mjesto stavlja ljude, stanovnike naših prostora kojima je prijeko potreban pomak ka boljem životu, a HDZ BiH na prvo mjesto stavlja udobne fotelje i privilegije. Nećete više.

Ovim putem izražavamo suosjećanje s građanima Petrinje, Siska i okolnih mjesta koje je pogodio strašan potres. Naše misli su uz vas.

Ured za informiranje HDZ 1990 HBŽ

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok