Jučer je održana Izborna skupština Gradskog odbora Mladeži HDZ 1990 Livna na kojoj su naši mladi članovi birali vodstvo za iduće razdoblje.

Na skupštini je izraženo zadovoljstvo rezultatom Mladeži HDZ 1990 u Livnu koja je zastupljena u Gradskom vijeću Livna sa šest od ukupno osam vijećnika koliko HDZ 1990 ima, a razmatrani su i planovi budućeg djelovanja. Mladež HDZ 1990 Livno je iskazala punu potporu Gradskom odboru stranke u pregovorima za sastavljanje većine u Gradskom vijeću, te je iskazan čvrst stav kako Livno zaslužuje velike promjene za koje će se naši vijećnici boriti. Naš primarni interes kroz Gradsko vijeće će biti borba za mlade u livanjskom kraju kako bismo konačno zaustavili masovna iseljavanja.

Za članove Gradskog odbora Mladeži HDZ 1990 Livno izabrani su: Mate Vukadin, Domagoj Mamić, Anđela Damjanović, Rafael Rimac, Josip Perković, Mate Vrdoljak, Josip Vrdoljak, Slavica Grgić, Ivo Kelava, Tomislav Kovač, Miroslav Džepina, Matej Badrov, Tomislav Sučić i Marko Barun. Sukladno Statutu stranke, članovi Gradskog odbora su među sobom izabrali vodstvo Gradskog odbora Mladeži. Za predsjednika Gradskog odbora Mladeži izabran je Mate Vukadin, dok je Domagoj Mamić izabran za zamjenika predsjednika Gradskog odbora Mladeži HDZ 1990 Livno. Vukadin i Mamić su naši vijećnici u novom sazivu Gradskog vijeća.

Navode iz HDZ-a 1990.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok