Pogotovo u Livnu. Tu SDA d.o.o. nije odgovorna baš ništa. Samo sjede u svim vladama i vijećima od početka ovakve BiH i štite interes naroda od samog naroda. SDA u Livnu, baš kao i njihov glavni i pomoćni koalicijski partner, je društvo dvije osobe i vječnog padawan-a (učenika iz SF serijala).

Koliki broj vrsnih Livnjaka, Bošnjaka je ta stranka rastjerala kroz godine vođenja politike „što gore to bolje“?! No, vratimo se temi. Kad nitko neće, mi iz HRS-a ćemo upoznati javnost s tijekom pregovora i razlozima zastoja u konstituiranju Gradskog vijeća. Već duže vremena gubitnici lokalnih livanjskih izbora emisare SDA-u u Preporod ne bi li ih uvjerili da se razvedu od HDZ-a BiH i sveti BiH tronožac SDA, SNSD dugoročno na sebe oslone. I dok se Odisej (HDZ BiH) upetljao u Mostaru u SDA do vrata, pripravni prosci uhvatiše priliku i jako navališe na SDA U Livnu. Sve se zaboravilo iz dosadašnjih veza i kao da SDA u Livnu nikad nije ni u čemu zasluge skupljala bilo da je riječ o Gradu bilo u Županiji.

Ovih dana je pregovarački tim HRS-a doživio niz uvjeravanja da je za budućnost Livna i budućnost svijeta uopće, presudno važno da svi zajedno izaberemo Seju Hadžijahića za Predsjednika vijeća. Pod svaku cijenu! Ništa drugo nije bitno, ni predizborni programi, ni razna obećanja kako će se u Vijeću i Gradu od sada drugačije raditi! Ništa, samo imenujmo Seju i recite koje pozicije u gradskim javnim tvrtkama i ustanovama vas zanimaju. Na pokušaj da razgovaramo o programu, nitko nije imao strpljenja ni da sasluša već samo dajte, pobogu, da imenujemo Seju. Rekli smo im NE MOŽE!

Ovih dana ćemo opet objaviti dijelove svog predizbornog programa i pružiti svima, još jednom, javno priliku za suradnju u interesu Livna. Za one koji, namjerno, ovih dana obrću teze oko konstituiranja vijeća jedna poruka. Gradsko vijeće nije skupština i nema domove naroda (osim u Mostaru kako to lijepo potpisa HDZ BiH), Grad nije vlada. Grad ima statut a Gradsko vijeće poslovnik. U interesu Grada je da što prije konstituiramo vijeće i pođemo raditi. Kako smo najavili i prije izbora otvoreni smo za suradnju sa svima koji podrže naš program. Do sada je to učinila vijećnica Hana Milak i ona ima našu potporu ukoliko se kandidira za Predsjednicu gradskog vijeća. Ako je jedino bitno udovoljiti nevjesti, očekujemo da se prosci slože i u četvrtak na konstituirajućoj sjednici zajedno podrže SDA.

Priopćeno je iz GO HRS Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok