Obavještavaju se nositelji poljoprivrednih gospodarstava sa područja Grada Livna koji su upisani u registar poljoprivrednih gospodarstava i klijenata, da su dužni ažurirati podatke na poljoprivrednom zemljištu, kao i brojnom stanju i kategorijama životinja, najkasnije do 31.03. 2021. godine, za tekuću godinu.

Naglašavamo, da se poljoprivredne kulture na zemljištu kao i brojno stanje i kategorije životinja mogu ažurirati samo jednom tijekom godine u gore naznačenom roku.

Ukoliko nositelji poljoprivrednih gospodarstava ne ažuriraju podatke u nadležnoj Gradskoj službi za gospodarstvo inspekcijske poslove, lokalni razvoj i investicije do 31.03.2021. godine,registar će poslije toga roka biti zatvoren, od strane Federalnog ministarstva poljoprivrede.

Poslije zatvaranja registra bit će onemogućeno ažuriranje podataka a samim time i ostvarivanja prava na novčane potpore u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Sve ostale promjene koje se odnose na promjenu nositelja gospodarstva, bankovnog broja računa i naziva banke, sjedište ili prebivalište članova i dr. nositelji su dužni prijaviti 30 dana od nastanka promjene. Ažuriranje podataka u Registru pčelara i pčelinjaka vrši se u nadležnoj Gradskoj službi najkasnije do 15. svibnja tekuće godine.

Priopćeno je iz Grada Livno.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com