U zgradi gradske uprave Livna danas su potpisani Ugovori s organizacijama civilnog društva/nevladinim organizacijama čiji projekti su odabrani po raspisanom javnom pozivu.

Naime, Grad Livno je raspisao javni poziv za projekte za raspodjelu sredstava iz proračuna grada Livna za 2021. za projekte organizacija civilnog društva/ nevladinih organizacija.

Na raspisani poziv prijavljena su dvadeset i tri projekta od čega je Povjerenstvo za ocjenu prijedloga projekata odabralo njih jedanaest. S predstavnicima civilnog/nevladinog sektora ugovore je potpisao gradonačelnik Darko Čondrić.

„Grad Livno je po ovom pozivu dodijelio oko stotinu trideset tisuća maraka. Projekti su iz različitih oblasti. Svi oni su u interesu Grada Livna“, kazao je u obraćanju medijima gradonačelnik Čondrić.

Oblasti koje su podržane ovim javnim pozivom su podrška inicijativama za promociju i edukaciju u oblasti poduzetništva, potporu za pokretanje start-up poslovnih subjekata, naročito za mlade, žene i osobe sa invaliditetom, potpora razvoju poduzetničkih potpornih institucija kroz unaprjeđenje poduzetničke infrastrukture, unaprjeđenje kvalitete života djece s poteškoćama u razvoju i osoba sa invaliditetom, promidžba volonterskog rada i lokalnih građanskih inicijativa po pitanjima zaštite stanovništva i zaštite okoliša te podrška inicijativama mladih i njihovom  aktivnom sudjelovanju u sportskim, kulturnim, ekološkim i turističkim aktivnostima.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok