Na 4. regionalnoj konferenciji Asocijacije najboljih nastavnika EX YU koja je pod nazivom "Svijet obrazovanja briše granice" održana u Sarajevu od 26. do 29. svibnja 2022. osnivači ove međunarodne asocijacije dodijelili su nagrade za najbolje nastavnike regije i po prvi put za najbolje ravnatelje osnovnih i srednjih škola.

Najbolji ravnatelji birani su prema strogim kriterijima Asocijacije i iz šest država BiH, Sjeverne Makedonije, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Hrvatske nagradu je dobilo šest ravnatelja.

Osobita je čast primiti ovakvu nagradu dodijeljenu od strane struke, iz ruku međunarodne asocijacije najboljih nastavnika koja promovira izvrsnost, inovativnost, aktualnost, povezanost, razmjenu ideja, timski rad i liderstvo. Čestitke ravnateljici Popović na ovom velikom priznanju, i ova je nagrada dokaz kako se rad, profesionalnost, ustrajnost i izvrsnost uvijek vrednuju.

Sve što radiš, radi najbolje što znaš, ne za nagradu ili pohvalu nego za dobrobit i napredak, ustrajno poštujući sve dionike svog života na tom putu. I nikako ne zaboravi biti pravedan (SP).

Navode iz livanjske Gimnazije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok