Potpisivanje Ugovora o dodjeli stipendija održat će se 28. lipnja 2022. godine u 10 sati u prostorijama u zgradi Gradske uprave Livna u velikoj vjećnici.

Ukoliko dobitnik stipendije nije u mogućnosti osobno doći na potpisivanje predmetnog ugovora, može opunomoćiti osobu koja će isti potpisati. Potrebno je da svi stipendisti Grada Livna za 2021./2022. godinu ili njihovi opunomoćenici na potspoisivanje Ugovora donesu potvrdu banke o broju računa na koji će se isplatiti stipendija i punomoć (ukoliko stipendista nije u mogućnosti osobno doći).

Studenti koji su u međuvremenu ostvarili pravo na studentsku stipendiju od strane nekog drugog tijela, ustanove ili slično, iako se nalaze na listi dobitnika stipendija Grada Livna, sukladno članku 2. Pravilnika o načinu i uvjetima stipendiranja uspješnih i darovitih studenata, studenata iz obitelji slabijeg imovnog stanja i studenata-djece branitelja („Službeni glasnik Grada Livna“, broj: 2/22) ne mogu ostvariti pravo na stipendiju Grada Livna, priopćeno je iz Povjerenstva za dodjelu stipendija.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok