Povodom izvrsnog svjetskog i europskog rezultata Karate kluba „Drvar“ ostvarenog na natjecanju u Sloveniji Gordana Nakić, ministrica znanosti, prosvjete, kulture i športa upriličila je prijem za trenera Duška Šipku i članove kluba.

Naime, u Kranjskoj Gori (Republika Slovenija) je održan ITKF Europa Kup na kojemu su članovi Karate kluba „Drvar“ postigli izvrsne rezultate i medalje u različitim disciplinama:

Dane Kecman, 2. mjesto u disciplini kihon

Ana Miočević, 3. mjesto jiyu ippon kumite

Anđela Trninić, 5. mjesto u jiyu ippon kumite

Duška Šipka je osvojila izvrsno 4. mjesto u disciplini kumite na ITKF svjetskom prvenstvu u Tradicionalnom karateu koje je također održano u Kranjskoj Gori.Karate klub „Drvar“ osnovan je 2001. godine i trenutno broji 20-ak aktivnih članova.

Treninge vodi Duško Šipka, majstor crnog pojasa 4. dan, uz pomoć talentirane Duške Šipke, majstorice crnog pojasa 2. dan i osvajačice svjetskih, europskih i državnih medalja.

Ovaj svjetski i europski uspjeh Karate kluba „Drvar“ rezultat je predanog rada, truda i odricanja, ali i dokaz kako djeca iz malih sredina, uz kvalitetan rad i trud, mogu postići svjetski rezultat.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok