• Short title article: HB županija
Foto: Livno Online / Z. Karadža

Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije  objavilo je JAVNI POZIV za odabir korisnika namjenskih sredstava Naknada za okoliš za 2023. godinu na poziciji Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava za projekte/programe za raspodjelu sredstava utvrđenih u Proračunu Hercegbosanske županije za 2023. godinu,  na poziciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša „Ostale potpore – sredstva za zaštitu okoliša“  iz Naknada za zaštitu okoliša za 2023. godinu, a koja se odnose na sufinanciranje projekata i programa upravljanja otpadom u ukupnom iznosu od 470.000,00 KM. Cilj je poboljšanje usluga prikupljanja otpada, povećanje stupnja recikliranja i poboljšanje komunalne infrastrukture.

Prijava projekta/ programa na Javni poziv podnosi se na prijavnom obrascu, koji se može preuzeti, zajedno s Javnim pozivom i Pravilnikom o utvrđivanju uvjeta za provođenje javnog  poziva, odlučivanju o izboru korisnika, raspodjeli sredstava i praćenju namjenskog  korištenja sredstava naknada za okoliš  za 2023. godinu,  na poveznici: Javni pozivi – Vlada Hercegbosanske županije (vladahbz.com).

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv je 30 dana od dana objave na web stranici Vlade Hercegbosanske županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok