• Short title article: Traže radnike

Maloprodajni lanac Pepco uskoro otvara svoje prve prodavnice u Bosni i Hercegovini.

Pepco je najbrže rastući europski trgovački lanac koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za domaćinstvo.

Kompanija je ovih dana raspisala oglas za posao za prijem radnika, točnije voditelja trgovina – poslovođa i voditelja smjena.

Prema gradovima u kojima se traže ovi radnici, može se zaključiti i gdje će sve biti otvorene trgovine ovog lanca. Riječ je o sljedećim gradovima: Sarajevo, Mostar, Livno, Čitluk, Tuzla, Lukavac i Kakanj, izvještava BiznisInfo.ba.

Za pretpostaviti je da se radi o prvom valu te da će u budućnosti prodavnice biti otvorene i u drugim većim gradovima koji nisu na popisu.  

Bosna i Hercegovina će biti 19. tržište za Pepco brend. Ovaj lanac ima više od 3.000 prodavnica od Estonije na sjeveru Europe do Italije na jugu i od Španjolske na zapadu do Bugarske na istoku. U cijeloj kompaniji, kako u prodavnicama tako i u sjedištu u Poznanju i distributivnim centrima, već imaju više preko 16 tisuća zaposlenih.

Imaju ambiciozan pristup realizaciji planova daljeg širenja u Europi. Kako se kompanija brzo širi, govori podatak iz susjedne Srbije, gdje su za samo dvije godine od ulaska na tržište otvorili čak 100 trgovina.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok