• Short title article: Sarajevo

Dana 12. rujna 2023. godine ministar rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije Momčilo Bajić potpisao je u ime ovog ministarstva ugovor o namjenskom korištenju doniranih sredstava s Federalnim ministarstvom raseljenih osoba i izbjeglica u Sarajevu u vrijednosti od 150.000,00 KM.

Navedeni iznos odnosi se na sufinanciranje projekta Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije pod nazivom: Projekt izvanrednog održavanja/sanacije lokalnog puta u selu Drobnjak u općini Drvar, od strane Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica.

Projekt je prijavljen na Javni poziv za podnošenje prijava za programe pomoći održivog povratka „Izgradnja i sanacija infrastrukturnih i drugih objekata od značaja za širu društvenu zajednicu u mjestima povratka na prostoru Bosne i Hercegovine u razdoblju 2022. i 2023. godine“, uz pismo podrške predsjednika Vlade Hercegbosanske županije.

Specifični cilj projekta je doprinijeti razvoju suvremene prometne infrastrukture Hercegbosanske županije kroz izvanredno održavanje/sanaciju lokalnog puta u selu Drobnjak (Drvar) do kraja projekta, a njegova realizacija očekuje se u slijedećih nekoliko mjeseci.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok